Lezing Stoere jongens boeken

Artikel 1 van 2 Volgende
€ 180,00 (inclusief btw)

Wist u dat jongens veel meer moeite hebben met lezen. En dat dat mede komt omdat ze opgroeien in een omgeving van dames die stoere jongens niet altijd begrijpen. In hun loopbaan komen jongens voornamelijk dames tegen. Op het kinderdagverblijf, op de basisschool, in de bibliotheek en zelfs  in de boekwinkel. Juist jongens hebben behoefte aan een andere benadering. En een van de oplossingen ligt in de informatieve boeken. Lezen over weetjes, korte stukjes, stoere onderwerpen kan jongens aan het lezen krijgen. Daarnaast vergroten ze hun woordenschat 3x sneller wanneer ze elke week een informatief boek lezen. Laat u inspireren hoe u jongens met plezier laat lezen en ontdek de kansen van informatieve boeken voor het begrijpend lezen. 

Daniël Albering is eigenaar van Kinderboekenwinkel De Kleine Kapitein in Rotterdam. Hij verzorgt workshops en lezingen over het stimuleren van lezen bij kinderen en leerkrachten.

Data in overleg

Prijs exclusief reiskosten

Duur 1 uur.

Interesse, neem contact op met de kleine kapitein 010-4124750 of Daniel Albering 0653880141

 

U kunt u interesse ook aangeven door dit artikel in de winkelwagen te plaatsen en te bestellen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

© 2011 - 2022 De Kleine Kapitein | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel