Lezing Hoe krijg ik mijn team mee met de leesbevordering op school

Vorige Artikel 2 van 2
€ 180,00 (inclusief btw)

In de regio Rotterdam hebben we veel ervaring opgedaan in het helpen en begeleiden van scholen met de leebevorderingsplannen. Dat lezen en zeker leesplezier belangrijk en mischien wel het allerbelangrijkste is voor veel scholen een uitgemaakte zaak. Zo zijn we bijna tien jaar nauw betrokken geweest bij het project langz zullen we lezen in Kralingen Crooswijk. Een van de dingen die we hier hebben geleerd is dat een leescoordinator alleen niet voldoende is. Het is heel belangrijk je team, directie en bestuur mee te krijgen in de leesbevordering. Zorg dat er structureel tijd en geld beschikbaar is voor leesplezier. Tijdens deze lezing geeft Daniel Albering veel tips en trucs om je collega's enthousiast te maken voor het kinderboek. Ook is er tijd vragen en problemen voor te leggen. Want ga er niet vanuit dat elke basisschoolleerkracht gek is op kinderboeken en voorlezen.

Daniël Albering is eigenaar van Kinderboekenwinkel De Kleine Kapitein in Rotterdam en de Groningse Kinderboekhandel. Hij verzorgt workshops en lezingen over het stimuleren van lezen bij kinderen en leerkrachten.

Data in overleg

Prijs exclusief reiskosten

Duur 1 uur.

Interesse, neem contact op met de kleine kapitein 010-4124750 of Daniel Albering 0653880141

U kunt u interesse ook aangeven door dit artikel in de winkelwagen te plaatsen en te bestellen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

© 2011 - 2022 De Kleine Kapitein | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel