per pagina
 • Catan: De Opkomst van de Inca's - Bordspel
  Catan: De Opkomst van de Inca's - Bordspel

  Opzichzelfstaande versie van het bekende handelsspel “Catan”. Leid 3 verschillende stammen naar succes. Handel nu ook in coca, veren en vis, en ga flexibel om met de opkomst en ondergang van de verschillende stammen. Ervaar de…

  € 49,99
 • Catan: Big Box - Bordspel
  Catan: Big Box - Bordspel

  Catan Big Box Uitgebreid pakket voor nieuwe en oude spelers! Met onder meer het Catan Basisspel, de uitbreiding "Kooplieden & Barbaren", 2 nieuwe speelborden en een set roze speelstukken!

  € 69,99
 • A Game of Thrones: Catan - Bordspel
  A Game of Thrones: Catan - Bordspel

  Speel Catan in de sfeer van de beroemde serie 'Game of Thrones'. Bescherm de muur ten noorden van de Gift tegen aanstormende wildelingen en bouw straten, dorpen en burchten om voldoende middelen te verzamelen. Word jij de nieuwe…

  € 88,50
 • Catan: Kooplieden & Barbaren - Bordspel
  Catan: Kooplieden & Barbaren - Bordspel

  Uitbreidingsset met variaties op het basisspel en 4 verschillende scenario's, die in moeilijkheidsgraad oplopen. Voor elk wat wils! Klik op de banner hieronder voor nog veel meer info!

  € 36,50
 • Catan: Piraten en Ontdekkers - Bordspel
  Catan: Piraten en Ontdekkers - Bordspel

  Uitbreiding op het meest gespeelde familiespel van de laatste decennia. Met 3 uitdagende, te combineren missies. Vissen, specerijen zoeken of piratennesten veroveren: elk spel is een nieuwe uitdaging!

  € 36,50
 • Catan: Steden & Ridders 5/6 spelers - Bordspel
  Catan: Steden & Ridders 5/6 spelers - Bordspel

  Ga de strijd met de barbaren nu ook met 5 of 6 spelers aan.

  € 22,50
 • Catan: Schatten, Draken & Ontdekkingsreizigers - Bordspel
  Catan: Schatten, Draken & Ontdekkingsreizigers - Bordspel

  Uitbreiding op Catan. Met 6 uitdagende scenario's voor Catan met de uitbreidingen "Zeevaarders" en/of "Steden & Ridders". Bevat veel speelmateriaal om zelf scenario's te ontwerpen of aan te passen.

  € 22,50
 • Catan: Kooplieden & Barbaren 5/6 spelers - Bordspel
  Catan: Kooplieden & Barbaren 5/6 spelers - Bordspel

  Speel de scenario's nu ook met 5 of 6 spelers. Klik op de banner hieronder voor nog meer informatie!

  € 22,50
 • Catan: De legende van de zeerovers - Bordspel
  Catan: De legende van de zeerovers - Bordspel

  4 scenario's voor Catan met de uitbreiding "Zeevaarders". Speel een campagne door de scenario's in volgorde te spelen of speel ze los. De campagne bevat een coöperatief element, waardoor de spelers in volgende scenario's extra…

  € 39,50
 • Catan: Piraten & Ontdekkers 5/6 spelers - Bordspel
  Catan: Piraten & Ontdekkers 5/6 spelers - Bordspel

  Piraten in zicht! Het speelmateriaal en de spelregels van deze uitbreiding zorgen ervoor dat 2 spelers extra op ontdekkingsreis kunnen.

  € 24,99
 • Catan: De Zeevaarders 5/6 spelers - Bordspel
  Catan: De Zeevaarders 5/6 spelers - Bordspel

  Kies nu ook met 5 of 6 spelers het ruime sop rondom Catan. Klik op de banner hieronder voor nog meer informatie!

  € 22,50
 • De Legenden van Andor Basisspel - Bordspel
  De Legenden van Andor Basisspel - Bordspel

  Spannend coöperatief bordspel voor het hele gezin. Verdedig Andor als tovenaar, dwerg, boogschutter of krijger tegen onder andere trollen en een oeroude draak. Vijf verschillende legenden leiden je stap voor stap door het verhaal…

  € 44,99
 • De Legenden van Andor: Bonusbox - Bordspel
  De Legenden van Andor: Bonusbox - Bordspel

  Jubileumdoos voor “De Legenden van Andor”. Met 4 nieuwe legenden, de held “De wolfskrijger”, nieuwe gebeurteniskaarten en een sfeervolle soundtrack. Voor nog meer variatie en een ongeëvenaarde spelbeleving.

  € 29,99
 • De Legenden van Andor: De Verloren Legenden - Bordspel
  De Legenden van Andor: De Verloren Legenden - Bordspel

  Drie gloednieuwe legenden voor het basisspel “De Legenden van Andor”. Neem het op tegen onder meer geesten, een ijsdemon en het opperhoofd van de skrallen! In combinatie met “Nieuwe Helden” ook met 5 of 6 helden te spelen.

  € 24,99
 • De Legenden van Andor: Donkere Helden 5/6 - Bordspel
  De Legenden van Andor: Donkere Helden 5/6 - Bordspel

  Uitbreiding op deel III van De Legenden van Andor. Deze bevat 4 nieuwe helden, waarmee de spelers met z’n vijven of zessen de legenden uit het laatste deel van de Andor-serie kunnen spelen. Maar je kunt de nieuwe helden…

  € 24,99
 • De Legenden van Andor: Nieuwe Helden 5/6 - Bordspel
  De Legenden van Andor: Nieuwe Helden 5/6 - Bordspel

  Uitbreiding op Het Speelgoed van het Jaar 2014 om het spel ook met 5 en 6 helden te kunnen spelen. Met 4 nieuwe helden en verschillende varianten om de legenden eenvoudiger of juist moeilijker te maken.

  € 22,50
 • Carcassonne Basisspel - Bordspel
  Carcassonne Basisspel - Bordspel

  Legspel met puzzelelement. Rond Carcassonne ontwikkelt zich een landschap, waar de spelers hun meeples inzetten om zoveel mogelijk punten te halen. Meeples scoren als een bezette weg, stad, klooster of weiland wordt afgebouwd. Zet…

  € 29,99
 • Carcassonne: Het Circus - Bordspel
  Carcassonne: Het Circus - Bordspel

  Constructieve uitbreiding op het populaire legspel Carcassonne. Zet meeples in de buurt van het circus, bouw menselijke piramides en zet je circusdirecteur in om extra punten te scoren. Zo wordt Carcassonne nog leuker!

  € 14,99
 • Carcassonne: Amazone - Bordspel
  Carcassonne: Amazone - Bordspel

  Opzichzelfstaande versie van "Carcassonne". Ervaar op speelse wijze het spectaculaire leven in het Amazonegebied. Scoor punten voor hutten, boten, kaaimannen en piranha's!

  € 29,99
 • Carcassonne Junior - Bordspel
  Carcassonne Junior - Bordspel

  Sterk vereenvoudigde versie van het populaire Carcassonne. Omdat de landschaptegels altijd passen, is het spel uitstekend geschikt voor jonge kinderen.

  € 22,50
 • Carcassonne: Safari - Bordspel
  Carcassonne: Safari - Bordspel

  Opzichzelfstaande versie van “Carcassonne”. Begeef je door de Afrikaanse steppe, waar iedereen naar de geliefde grote Afrikaanse dieren zoekt. Scoor punten voor het spotten van verschillende dieren en het scheppen van…

  € 29,99
 • Carcassonne: Graaf, Koning en Consorten - Bordspel
  Carcassonne: Graaf, Koning en Consorten - Bordspel

  Uitbreiding op het legspel Carcassonne. Bevat onder andere De Graaf van Carcassonne, De Rivier II en Koning & Roofridder. Met 5 unieke extra landschaptegels!

  € 14,99
 • Stapelgekke Speed Cups 2 spelers - Actiespel
  Stapelgekke Speed Cups 2 spelers - Actiespel

  Vlot reactie- en behendigheidsspel voor 2 spelers. Geef met 5 verschillende gekleurde bekers steeds de situaties op een omgedraaide kaart weer. Met het basisspel geschikt voor 6 spelers.

  € 9,99
 • Stapelgekke Speed Cups 6 spelers - Actiespel
  Stapelgekke Speed Cups 6 spelers - Actiespel

  Vrolijk actiespel voor het hele gezin Zet zo snel mogelijk 5 gekleurde bekers op of naast elkaar zoals de kaart aangeeft. Nu met het basisspel en de uitbreiding in één doos.

  € 22,50
 • Vlotte Geesten - Kaartspel
  Vlotte Geesten - Kaartspel

  Combineren en reageren! Pak zo snel mogelijk het juiste voorwerp van tafel. De manier waarop dit wordt bepaald, verschilt per kaart. De stevige houten figuren gaan nooit kapot en zorgen voor extra sfeer.

  € 15,99
 • Vlotte Geesten 2.0 - Kaartspel
  Vlotte Geesten 2.0 - Kaartspel

  Tweede versie van het bliksemsnelle reactiespel "Vlotte Geesten". Probeer op basis van een omgedraaide kaart zo snel mogelijk het juiste voorwerp van tafel grijpen. Wie wint de meeste kaarten? Te combineren met het basisspel.

  € 15,99
 • Paleo - Bordspel
  Paleo - Bordspel

  Een uitdagend coöperatief avontuur voor 2-4 spelers in prehistorische tijden. In Paleo is het eten of gegeten worden, iedere dag weer. Probeer dus samen als één stam te overleven in een wereld vol gevaren.

  € 45,00
 • 30 Seconds ® Junior - Bordspel
  30 Seconds ® Junior - Bordspel

  Het pijlsnelle partyspel nu ook voor jongere kinderen. Omschrijf in een halve minuut 5 begrippen aan je teamgenoten. Met 2400 'jeugdige' begrippen!

  € 26,50
 • Machiavelli Deluxe - Kaartspel
  Machiavelli Deluxe - Kaartspel

  Herziene editie van het intrigerende kaartspel Machiavelli. Met het basisspel en de uitbreidingen "De donkere landen" en "De donkere figuren". 132 kaarten garanderen veel variatie en speelplezier.

  € 26,50
 • Machiavelli: De Donkere Landen - Kaartspel
  Machiavelli: De Donkere Landen - Kaartspel

  Uitbreiding voor Machiavelli. Met 9 nieuwe karakters en een paar bijzondere gebouwen wordt Machiavelli nog leuker!

  € 14,99
 • Dominion: Renaissance - Kaartspel
  Dominion: Renaissance - Kaartspel

  Grote uitbreiding op Dominion. Met liefst 300 kaarten, waaronder 25 nieuwe koninkrijkkaarten. Verder zitten er fiches in die je in staat stellen om geld en acties voor later te bewaren, projecten die verschillende vaardigheden…

  € 45,00
 • Dominion: Het Achterland - Kaartspel
  Dominion: Het Achterland - Kaartspel

  Deze uitbreiding op Dominion voegt 26 nieuwe koninkrijkkaarten aan het spel toe. Je kunt je hand sneller uitbreiden. Kan uitsluitend in combinatie met het basisspel Dominion worden gespeeld en kan uitstekend met alle andere…

  € 45,00
 • Dominion: Menagerie - Kaartspel
  Dominion: Menagerie - Kaartspel

  Dominion Menagerie is de 13e uitbreiding op het populaire deckbuildingsspel. Met deze uitbreiding kun je je koninkrijk uitbreiden met de meest bijzondere wilde en exotische dieren om zo een ware “menagerie” aan je koninkrijk…

  € 45,00
 • Dominion: Welvaart - Kaartspel
  Dominion: Welvaart - Kaartspel

  Spectaculaire uitbreiding op Dominion. 25 nieuwe koninkrijkkaarten en 2 nieuwe standaard kaarten zorgen voor nog meer variatie. Bevat geldkaarten met actiemogelijkheden en dure krachtige kaarten, die veel punten opleveren.

  € 45,00
 • Dominion: Nocturne - Kaartspel
  Dominion: Nocturne - Kaartspel

  Grote uitbreiding op Dominion. Met 500 kaarten, waaronder nachtkaarten, die na de aanschaffase worden gespeeld, erfstukken die de startkoperkaarten vervangen, en lot- en doemkaarten die gunsten en betoveringen opleveren. Voor nog…

  € 45,00
 • Menara - Bordspel
  Menara - Bordspel

  Coöperatief bouwspel voor het hele gezin. Bouw gezamenlijk een tempel op basis van verschillende bouwtekeningen. Deze bepalen hoeveel pilaren er moeten worden gezet of verplaatst. Staat de tempel aan het einde nog overeind, dan…

  € 44,50
 • Hadara - Bordspel
  Hadara - Bordspel

  Uitdagend tactisch spel. Ontwikkel je dorp tot een complete beschaving. Richt je op inkomen, militaire macht, cultuur en voedselvoorziening. Kies verschillende invloedrijke personen, die jou aan geld, punten en/of vooruitgang op…

  € 49,95
 • Jolly & Roger - Kaartspel
  Jolly & Roger - Kaartspel

  Vlot tweepersoonskaartspel. Probeer de meerderheid aan verschillende schepen te krijgen en maak zoveel mogelijk goud buit. De ene speler verdeelt steeds de kaarten, de andere kiest. Wie wordt de rijkste piraat? Eenvoudige…

  € 14,99
 • Qwirkle - Bordspel
  Qwirkle - Bordspel

  Abstract familiespel voor het hele gezin. Leg tegels met verschillende symbolen of kleuren aan elkaar en scoor punten. Dit toegankelijke spel heeft vanaf 2007 meer dan 15 spellenprijzen gewonnen!

  € 29,99
 • Qwirkle Cards - Kaartspel
  Qwirkle Cards - Kaartspel

  Vlot kaartspel met 6 symbolen in 6 kleuren, gebaseerd op het veelbekroonde legspel Qwirkle. Combineer en ruil kaarten, en probeer series van 6 te vormen. Leuk voor het hele gezin!

  € 11,50
per pagina
© 2011 - 2022 De Kleine Kapitein | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel