Ik heb zelf iets nodig maar ik weet nog niet wat?

Onze winkel aan de Botersloot is nog steeds open. Uiteraard kan je bij ons langskomen maar we kunnen ons voorstellen dat je het prettiger vindt om thuis te blijven. Je kan ons bellen of mailen met je vraag. Als je belt helpen we je telefonisch en bezorgen je bestelling 's avonds tijdens ons rondje Groot-Rotterdam. Betalen met een Tikkie via je 06 nr. Woon je iets verder weg sturen we het pakje nog dezelfde dag naar je op en krijg je een Tikkie voor de betaling.

 

Ik heb zelf iets nodig en weet wat ik wil.

Geef telefonisch of via de mail je bestelling door. Wij leggen het dan voor je klaar. En uiteraard kan het ook bezorgd worden zie hierboven.

 

Er is iemand jarig of geboren en ik wil een cadeautje laten bezorgen.

Dat is best lastig in deze tijd van geen bezoek en afstand. Maar geen probleem. Neem via de telefoon of mail contact met ons op. We maken samen een keuze en zorgen dat het pakje in Groot-Rotterdam dezelfde avond wordt bezorgd en in de rest van Nederland de volgende dag.

 

Verras een ander in deze tijden!

Hoe fijn is het om in deze tijd een kaartje te krijgen of een leuke verrassing. We hebben een winkel vol mooie bijzondere boeken en cadeaus. Wij zorgen dat jouw geschenk zo snel mogelijk bij de juiste persoon komt, uiteraard mooi ingepakt.

 

Ik ben leerkracht en wil deze tijd gebruiken om te werken aan onze schoolbiblioheek.

Ook voor iedereen in het onderwijs zijn dit ingrijpende tijden. Zo lang je kinderen niet zien. Er moet heel veel geregeld worden. Plotseling verdiepen in online lesgegeven. Maar we horen dat er nu tijd is voor andere klussen en de voorbereiding voor als de scholen weer volstromen. Samen met jouw kunnen we nu ook werken aan de schoolbibliotheek. Tijd voor de grote schoonmaak, inventariseren waar behoefte aan is en nieuwe boeken uitzoeken.

 

© 2011 - 2024 De Kleine Kapitein | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel