Onze winkel is weer gewoon open. Maar wil je zelf liever niet de stad in dan kunnen we je bestelling ook laten bezorgen door Dropper op dezelfde dag (bestellen voor 3 uur IN Groningen gratis ) of opsturen met PostNL. (onder de 20,- = + 5,- portkosten boven de 20,- gratis verzending)

 

Er is iemand jarig of geboren en ik wil een cadeautje laten bezorgen.

Dat is best lastig in deze tijd van geen bezoek en afstand. Maar geen probleem. Neem via de telefoon of mail contact met ons op. We maken samen een keuze en zorgen dat het pakje de volgende dag bezorgd wordt bij de jarige of nieuw geborene.

 

Verras een ander in deze tijden!

Hoe fijn is het om in deze tijd een kaartje te krijgen of een leuke verrassing. We hebben een winkel vol mooie bijzondere boeken en cadeaus. Wij zorgen dat jouw geschenk zo snel mogelijk bij de juiste persoon komt, uiteraard mooi ingepakt.

 

Ik ben leerkracht en wil deze tijd gebruiken om te werken aan onze schoolbiblioheek.

Ook voor iedereen in het onderwijs zijn dit ingrijpende tijden. Zo lang je kinderen niet zien. Er moet heel veel geregeld worden. Plotseling verdiepen in online lesgegeven. Maar we horen dat er nu tijd is voor andere klussen en de voorbereiding voor als de scholen weer volstromen. Samen met jouw kunnen we nu ook werken aan de schoolbibliotheek. Tijd voor de grote schoonmaak, inventariseren waar behoefte aan is en nieuwe boeken uitzoeken.

 

© 2011 - 2024 De Kleine Kapitein | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel